Returnare și garanție

Va rugăm să citiți cu atenție informațiile prezentate în acest document.

Satisfacție garantată 100%. Ne dorim să fiți pe deplin mulțumit atunci când achiziționați produsele zehra online, iar dacă nu sunteți încântat de produsele cumpărate, le puteți returna și noi vă vom înapoia contravaloarea acestora.

Zehra.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din prezentările de pe site. Vă stăm oricând la dispoziție pentru eventuale clarificări și soluționări ale sesizărilor dumneavoastră, la adresa de email office[at]zehra[dot]ro.

Pentru returul TOTAL sau PARȚIAL al unei comenzi, trebuie să înregistrați în contul de client, o cerere de returnare. Pentru înregistrarea acestei cereri, aveți disponibil în contul de client, la secțiunea Comenzi, în istoricul comenzii, butonul Returnează produse din comandă. După înregistrarea cererii de retur, primiți din partea unui operator indicațiile necesare (confirmarea acceptării returului conform condițiilor afișate pe site, modalitatea de returnare, adresa pentru retur, notificările cu privire la returul sumei achitate etc.) pentru efectuarea returului (primiți răspuns la e-mailul trimis, vă rugăm să verificați și folderul spam al e-mailului dumneavoastră) → zehra.ro va înapoia contravaloarea produselor returnate (prin procedură de creditare pe tranzacţia iniţială) în cel mult 14 zile de la data denunțării în scris a contractului, dar nu înainte de data recepționării bunurilor, suma înapoiată conținând taxa de transport doar in cazul returului total.

Va rugăm să ambalați cu grijă produsele returnate, zehra.ro nu va returna contravaloarea produselor în cazul în care acestea sunt deteriorate pe timpul transportului.

Dacă doriți să primiți detalii suplimentare, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail office[at]zehra[dot]ro sau pe pagina de facebook: Zehra.RO.

Dreptul de retragere și exceptările prevăzute de lege

Dreptul de returnare se aplică numai produselor comandate și plătite prin intermediul site-ului zehra.ro. Reglementările OUG 34/2014 cu privire la dreptul de retur al consumatorului, nu se adresează persoanelor juridice și persoanelor ce ridică de la sediul Dardav Shop SRL produsele comandate și achitate.

În cazul în care un produs pe care l-ați achizionat de la noi prezintă deteriorări, rugăm să ne informați despre această situație la adresa de e-mail office[at]zehra[dot]ro. În urmă primirii informării dumneavoastră noi vă vom contacta pentru a stabili modul de remediere a situației reclamate.    Poti atasa cererii tale maxim 4 poze in format JPG cu o dimensiune maxima de 2 MB.

    Pentru a putea selecta mai multe poze deodata apasa pe tasta CTRL si fa click pe pozele dorite.


    [checkbox* checkbox-308 ""]

    Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. de către acest site web.